Veelgestelde Vragen

  Hier beantwoord ik de meest gestelde vragen die ik van ouders krijg. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

Officieel ben ik een gastouder, ik biedt per dag opvang aan 5 kinderen. Mijn concept is wel uitgebreid en neem ik qua kwaliteit en service veel over van een kinderdagverblijf. Hierdoor ben ik niet een ‘standaard’ gastouder, maar zit ik met mijn concept tussen een huiselijke gastouder en een kinderdagverblijf in. Als je het mij vraagt het beste van twee werelden. 

Ik zit aangesloten bij gastouderbureau het Liefbeestje.

Ziekte: mocht ik ziek zijn, lukt het soms ouders dit zelf op te lossen met familieleden, vrienden etc. Mocht dit niet lukken kan er samen met het gastouderbureau gekeken worden naar een tijdelijke andere gastouder.

Vakantie: Ik geef ruim van te voren mijn vakantie bij ouders aan. Sommige ouders vinden het fijn hun eigen vakantie met die van mij af te stemmen. Mocht u dit niet willen/kunnen, wordt er een vervangend gastouder gezocht waar u uw kind heen kunt brengen, voor zolang ik op vakantie ben.

Bij een kinderdagverblijf dient u vaak 11 uur per dag af te nemen. Dit is bij Picobello niet het geval, ik vraag u om minimaal 8 uur per dag af te nemen. Hierdoor ben ik direct voordeliger dan een kinderdagverblijf. U betaald per uur.

Ik bied opvang aan de leeftijden 0 t/m 4 jaar. Per dag kunnen er 5 kinderen bij Picobello spelen.